Wateringseveld.nl

Waar de wijk samenkomt

Welkom bij Wateringseveld.nl, een initiatief van het Bewonersplatform Wateringse Veld (BPWV). Deze website is ontworpen om de diverse maatschappelijke initiatieven in onze wijk een podium te geven. Wateringseveld.nl is een platform voor, van en door de wijk. Met een doelgroep van 23.000 bewoners, streven we ernaar om een gemeenschap te creëren waar iedereen zich gehoord en gezien voelt.

Onze Missie

Als Bewonersplatform streven we ernaar om de spil in de wijk te zijn. We organiseren activiteiten om bewoners met elkaar in contact te brengen, we vertegenwoordigen de belangen van de wijk bij de gemeente en de politiek en fungeren als brug tussen bewoners en professionals die zich inzetten voor onze wijk. 

Wijkagenda

We nodigen u uit om de wijkagenda te bekijken op wateringseveld.nl/wijkagenda/ voor alle activiteiten in de wijk. Heeft uw organisatie een activiteit die u onder de aandacht van de bewoners van Wateringse Veld wilt brengen? Meld deze dan aan bij het secretariaat.

Voor Maatschappelijke Organisaties

Elke maatschappelijke organisatie die actief is in Wateringse Veld kan gebruik maken van de mogelijkheden die deze site biedt. Of u nu een evenement wilt promoten, vrijwilligers zoekt of gewoon het woord wilt verspreiden over uw diensten, Wateringseveld.nl is hier om u te helpen.

Verhoog uw zichtbaarheid: Word onderdeel van Wateringseveld.nl

Zoekt u naar meer zichtbaarheid voor uw organisatie? Overweeg dan, net zoals het Bewonersplatform Wateringse Veld en Baek-Ho hebben gedaan, om onderdeel te worden van Wateringseveld.nl. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen en de diverse mogelijkheden te bespreken.

We zijn allemaal vrijwilligers

Het bestuur en iedereen die zich inzet namens het Bewonersplatform zijn vrijwilligers die wonen in de wijk of zich sterk met de wijk verbonden voelen.

Wilt u ook meedoen?

Dat is fijn! Er is altijd iets waardevols te doen. U kunt meehelpen met activiteiten of zelf activiteiten organiseren. Vindt u het leuk om berichten te schrijven en te plaatsen op de site of onze Facebook pagina? U bent van harte welkom. Of wilt u misschien deel uit gaan maken van het bestuur en zich inzetten voor belangrijke thema’s in de wijk? Dat kan ook.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist