Niet-werkende waarschuwingslichten Wateringse Veld

In het kort

  • De waarschuwingslichten zijn buiten werking gesteld en dit staat vermeld op gele borden die aan verkeerslichten zijn gemonteerd. Dit is in elk geval bij drie plekken in het Hoge Veld waar men de trambaan kan oversteken, tussen de Los Angelesstraat en de Orlandostraat richting het winkelcentrum Hoge Veld.
  • Raadslid Arjen Dubbelaar heeft dit probleem, middels schriftelijke vragen, onder de aandacht gebracht bij de gemeente.
Hart voor Den Haag
Bron: Hart voor Den Haag

 

Dossier

17 aug 2022: Raadslid Dubbelaar: ‘In het Hoge Veld steken heel veel kinderen de trambaan over, dus dat moet veilig!’

Door bezorgde bewoners in het Wateringse Veld werd raadslid Dubbelaar gewezen op de gele borden bij de trambaan op de Laan van Wateringse Veld. De waarschuwingslichten zijn buiten werking gesteld en dit staat vermeld op gele borden die aan verkeerslichten zijn gemonteerd. Dit is in elk geval bij drie plekken in het Hoge Veld waar men de trambaan kan oversteken, tussen de Los Angelesstraat en de Orlandostraat richting het winkelcentrum Hoge Veld.

 

 
7 sep 2022: Reactie HTM 

Het stadsbestuur laat in antwoord op de vragen weten navraag te hebben gedaan bij de HTM. “HTM geeft aan dat zij voor beide installaties bezig is om een vervangende besturing te bouwen. Daarom zijn de waarschuwingslichten tijdelijk buiten werking gesteld. HTM verwacht dat het nog enkele weken duurt voordat de werkzaamheden gereed zijn.” Totdat er nieuwe lichten zijn, rijden de trams over dit traject niet harder dan 15 km/u.

 

Details

Status

Open

Initiatiefnemers

Hart voor Den Haag

Arjan Dubbelaar

Link naar documenten

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist