Bewonersplatform Wateringse Veld

Het Wateringse Veld is een fijne wijk om in te wonen en daar zet het bestuur van het Bewonersplatform Wateringse Veld zich graag voor in.

Het Bewonersplatform wil de spil in de wijk zijn. We zorgen dat mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten door het organiseren van activiteiten zoals het Wateringse Veld Loopfestijn, het Zomerfestijn en de wekelijkse ontmoetingen. We behartigen de belangen van de bewoners van de wijk bij de gemeente en de politiek. Bovendien slaan we een brug tussen bewoners en de professionals die zich inzetten voor onze wijk.

Voor het Bewonersplatform zijn drie thema’s belangrijk:

  1. We vertegenwoordigen de belangen van de wijk.

  2. We organiseren samen met ander bewoners activiteiten in de wijk.

  3. We zijn een verbinder in de wijk.

We zijn allemaal vrijwilligers

Het bestuur en iedereen die zich inzet namens het Bewonersplatform zijn vrijwilligers die wonen in de wijk of zich sterk met de wijk verbonden voelen. Het Bewonersplatform wordt administratief ondersteund door Wijkz.

Hoge Veld

De mensen achter het Bewonersplatform Wateringse Veld

Margot Zuidervliet

Voorzitter

Henny Hagelaar

Secretaris

Rahana Ashruf

Penningmeester

Marc Vermeulen

Algemeen

Edso Wijvekate

Edso Wijvekate

Algemeen

Bea Nirmalsingh

Algemeen

Wat doen we?

Kleine organisatie

Omdat we maar een kleine organisatie zijn, kiezen we ervoor om ons te richten op een beperkt aantal thema’s. De vrijwilligers dragen bij aan een of meerdere thema’s. Dat kan in de vorm van een werkgroep of bijvoorbeeld als vrijwilliger bij de wekelijkse ontmoetingen. Voor elk thema is een bestuurslid de verantwoordelijke persoon. Belangrijke thema’s zijn:

Verkeer

We hebben een werkgroep die de ontwikkelingen op het gebied van verkeer in de gaten houdt en namens het Bewonersplatform Wateringse Veld actie onderneemt.

Ontmoetingen

Elke dinsdagavond organiseren we leuke activiteiten op het Panamaplein, waar iedereen uit de wijk welkom is. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten op te bouwen. Het liefst doen we dat ook op zondagmiddag als daar voldoende hulp vanuit wijkbewoners voor is. Het jaarlijkse loopfestijn, gecombineerd met het Zomerfestijn, brengt de hele wijk in beweging.

Redactie

Het Bewonersplatform is de drijvende kracht achter wateringseveld.nl, een website die speciaal is gemaakt voor en door de wijk. Hier vindt u relevante informatie, nieuws en updates over de activiteiten in de buurt.

Wateringse Veld Loopfestijn

Het jaarlijkse loopfestijn, gecombineerd met het Zomerfestijn, brengt de hele wijk in beweging.

Wilt u ook meedoen?

Dat is fijn! Er is altijd iets waardevols te doen U kunt meehelpen met activiteiten of zelf activiteiten organiseren. Vindt u het leuk om berichten te schrijven en te plaatsen op de site of onze Facebook pagina? U bent van harte welkom. Of wilt u misschien deel uit gaan maken van het bestuur en zich inzetten voor belangrijke thema’s in de wijk? Dat kan ook.

We horen graag van u!

Heeft u een vraag voor ons of wilt u zich aanmelden om te komen helpen? Mail dan naar ons secretariaat.

Kom naar onze bewonersavonden!

Twee keer per jaar organiseren we een bewonersavond. Alle bewoners van het Wateringse Veld zijn van harte welkom tijdens zo’n avond. Op een bewonersavond worden thema’s gepresenteerd die belangrijk zijn voor de wijk, zoals oplossingen voor de problemen met het verkeer. Nieuwe bestuursleden worden tijdens een bewonersavond voorgesteld om te worden gekozen als bestuurslid en u kunt uw ideeën en suggesties delen.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist