Loopfestijn

Het Bewonersplatform Wateringse Veld organiseert ieder jaar het Wateringse Veld Loopfestijn. Het loopfestijn wordt gecombineerd met het Wateringse Veld Zomerfestijn. Het Loopfestijn vindt in 2024 plaats op zondag 16 juni. Bekijk hier de website.

Het loopfestijn is een gezellig hardloopevenement met verschillende afstanden zodat iedereen mee kan doen. Voor wie niet wil hardlopen is er ook een wandelafstand. De start en finish zijn op de Santiagosingel.

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de nieuwbouwwijk Wateringse Veld en de schitterende omgeving. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt.

Het Loopfestijn kan niet worden georganiseerd zonder steun van de sponsoren en de gemeente Den Haag. Fysiotherapie Wateringse Veld is al een aantal jaar hoofdsponsor van het evenement.

Het Bewonersplatform werkt voor de organisatie van het loop- en zomerfestijn samen met Double Sports.

In 2020 heeft het loopfestijn niet plaats kunnen vinden in verband met Covid. In 2021 heeft het evenement in aangepaste vorm plaatsgevonden: run & collect.

Het zomerfestijn vindt plaats in het Vlietpark, direct naast de start en finish van het loopfestijn. Op het zomerfestijn presenteren organisaties uit het Wateringse Veld zich. Er zijn springkussens en activiteiten voor kinderen. Op het podium zijn diverse optredens gedurende de dag.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist