Wijkthema’s

Het Bewonersplatform houdt zich bezig momenteel

Openbaar vervoer in de wijk

Een knelpunt is het openbaar vervoer. De reistijd vanuit het Wateringse Veld naar de binnenstad is te lang. Het Bewonersplatform pleit ervoor om de eindpunten van lijn 16 en lijn 9 om te draaien. Daardoor is de reistijd vanuit het Wateringse Veld naar de binnenstad 8 minuten korter waardoor meer mensen gebruik gaan maken van de tram in plaats van de auto

Kruisingen Wateringse veld

De verkeersituatie in het Wateringse Veld is een van de grootste thema’s in de wijk. Al jaren ondervindt het Wateringse Veld veel verkeershinder. Een van de grootste knelpunten is de doorstroming op de Laan van Waterinsge Veld. De werkgroep Verkeer van het Bewonersplatform spant zich al jaren in om hier een oplossing voor te krijgen. Daarvoor heeft de werkgroep veel contact met de gemeente. Resultaat van die contacten zijn twee gezamenlijke bewonersavonden. Een digitale bewonersavond op 20 mei 2021 en een in het Wateringse Veld College op 20 juni 2022. 

Loopfestijn

Meer informatie

Ontmoetingen

Elke dinsdagavond is er een ontmoetingsavond in het wijkcentrum aan het Panamaplein. U bent van harte welkom! Er is een afwisselend programma.

Cultuur

Ontmoetingen

Loopfestijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist