Over de route

Lengte: 12 km

Startpunt: Hoge Veld

Aangeboden door: Fysiotherapie Wateringse Veld

De route zal voornamelijk plaatsvinden in de omgeving Wateringse Veld en Wateringen, Poeldijk ook wel de bermuda van de wijken genoemd. 

Bij de route zul je voornamelijk door rechte lijnen hardlopen en kleine bochtjes tegenkomen, daarnaast loop je ook langs een stukje groen zoals voetbalveldjes en speelplaatsen en de Florence Park. 

De route bestaat voornamelijk uit rechte lijnen en kleine bochten, hier zul je een uur over kunnen doen op een normaal tempo. 

De route is geschikt voor gevorderden met de leeftijden boven de 16, echter is het wel wat lastiger voor de mensen die moeite hebben om de verkeerssituaties in te schatten aangezien je best vaak moet over steken in sommige gebieden in deze route van 12 km lang. 

Houd er rekening mee dat de paden voor iedereen toegankelijk is, je kunt wandelaars met loslopende honden tegenkomen. Daarnaast is er ook veel verkeer en kan je andere weggebruikers verwachten voornamelijk fietsers en, geef daarom altijd voldoende ruimte aan anderen.  

Gelukkig zijn er tijdens de route 4 bankjes waar je even kunt uitrusten.

Begin: Start bij de Fysiotherapie Wateringse Veld

1- Rechtdoor richting Laan van Wateringse Veld waar de Haagse Voetbalvereniging ligt (S.V.H.).

2- Bij de kruising linksaf naar Noordweg hierbij moet je de weg oversteken. Blijf Noordweg aanhouden (Rechtszijde van Noordweg zie je de Sportvereniging VELO Noordweg 26).

3- Je steekt de rotonde over, je loopt door de Poeldijkseweg bij een T-weg ga je links (Wateringseweg).

4-  Bij de rotonde ga je naar rechts dan kom je op de Arckelweg uit en je vervolgt je pad tot de volgende rotonde.

5- Je steekt nu de rotonde over je komt nu op de Paul Captijnlaan terecht, deze weg blijf je aanhouden totdat je een rotonde tegenkomt.

6- Bij de rotonde ga je naar rechts en kom je uit op de Nieuweweg. Dit is een hele lange weg, bij de eerste stoplicht loop je rechtdoor langs het tankstation, je loopt nu op de Escamplaan.

7- Bij de 5de afslag ga je naar rechts, je loopt nu op de Dedemsvaartweg langs de Florencepark.

8- Je loopt Dedemsvaartweg tot het einde door tot je op de Laan van Wateringse Veld terechtkomt en ook deze weg volg je alsmaar rechtdoor.

9- Je steekt over naar de linkszijde van de weg Laan van Wateringse Veld via het kruispunt.

10- Je loopt nu rechtdoor via de linkszijde van Laan van Wateringse Veld waardoor je langs het gebouw van WZH Hoge Veld loopt tot de ingang.

Einde- Laan van Wateringse Veld 222 bestemming bereikt!

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist