Over de route

Lengte: 5.2 km

Startpunt: Hoge Veld

Aangeboden door: Wijkz

De route zal voornamelijk plaatsvinden rond de omgeving Wateringse Veld en Wateringen (Kwaklaan).

Bij de route zul je wijken en winkeltjes tegenkomen, daarnaast loop je ook langs een stukje groen zoals voetbalveldjes en speelplaatsen en de ’t Hof Park. De route bestaat voornamelijk uit rechte lijnen en kleine bochten, hier zul je een uur over kunnen doen op een normale tempo.

De route is geschikt voor alle leeftijden boven de 12, echter is het wel wat lastiger voor de mensen die moeite hebben om de verkeerssituaties in te schatten aangezien je best vaak moet over steken in deze route van 5,2 km.

Houd er rekening mee dat de paden voor iedereen toegankelijk is, je kunt wandelaars met loslopende honden tegenkomen. Daarnaast is er ook veel verkeer en kan je andere weggebruikers verwachten. Op sommige paden moet je uitkijken voor fietsers en bromfietsers, geef daarom altijd voldoende ruimte aan anderen.

Begin: Start bij de Serviceplein en ga linksaf naar Brasiliastraat

1- Rechtsaf naar Laan van Wateringse Veld

2- Linksaf naar Noordweg hierbij moet je de weg oversteken. Blijf Noordweg aanhouden,

3- Bij de 2de rotonde ga je linksaf dan kom je op de Ambachtsweg terecht en ga je bij de 2de afslag (rechterzijstraat) naar rechts (Hofzicht).

4- Loop met de bocht mee en loop linkszijde van de kinderster speeltuin de Visserspad van het park in (’t Hof Park).

5- Aan het einde van de pad ga je linksaf (Harry Hoekstraat).

6- Vervolgens ga je bij de 2de afslag (linkszijde) naar links. Je loopt nu een straat in (Cistercienserstraat).

7- Wanneer je de straat Gaelstraat inloopt ga je nadat je naar rechts bent gelopen loop je gelijk het pad op naar links van het ’t Hof Park (Heren van de Weteringhepad).

8- Je komt op de Hoflaan terecht en gaat met de bocht mee naar rechts. Vervolgens zie je een rotonde deze steek je over naar links.

9- Nadat je de rotonde overgestoken hebt (linkszijde) kom je op de Heulweg terecht.

10- Je loopt rechtdoor waardoor je op de Herenstraat terechtkomt. Deze straat loop je door totdat je bij de Oosteinde komt (Bij de voorgaande 3 straten loop je alsmaar rechtdoor).

11- Vervolgens kom je bij de kruispunt aan (Laan van Wateringse Veld met Oosteinde). Je steekt over naar links waardoor je op de Laan van Wateringse Veld beland, bij deze weg loop je rechtdoor.

12- Bij de Brasiliastraat loop je de straat naar rechts in waardoor je het pleintje kunt binnenlopen waar e Serviceplein zit (Panamaplein 34).

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist