Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer en loopfestijn 11 juni 2023

11 juni 2023 @ 10:00 16:00

Het Bewonersplatform Wateringse Veld organiseert dit jaar alweer de twaalfde editie plaats van het Wateringse Veld Loopfestijn. Iedereen heeft er weer zin in en op 11 juni 2023 gaan we er weer een toffe dag van maken! Natuurlijk combineren we het Loopfestijn weer met het Zomerfestijn en is er van alles te doen rondom de start en finish.

Dit jaar kun je deelnemen aan de volgende afstanden:

  • 500MFamilieloop
  • 2,5KM Loop
  • 5KM Loop
  • 10KM Loop
  • 5KM Wandeltocht

Het Bewonersplatform Wateringse Veld vindt het belangrijk dat mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten. Daarom organiseert het platform niet alleen het Loop- en Zomerfestijn, maar bijvoorbeeld ook wekelijkse ontmoetingen op de dinsdagavond op het Panamaplein 34. Als spil in de wijk behartigt het Bewonersplatform de belangen van de wijk bij de gemeente en politiek. Het Bewonersplatform bestaat helemaal uit vrijwilligers. Kijk hier voor meer informatie over het Bewonersplatform.

Deze editie van het Loopfestijn wordt er geld opgehaald voor de Stichting Weerwolfhuizen. Zij helpen mensen met een niet-aangeboren hersenletsel aan een fijne en goede woonplek. Ons doel is om dit jaar een mooi bedrag voor het Weerwolfhuis op te halen. Klik hier voor meer informatie over Stichting Weerwolfhuis.

Natuurlijk kan dit evenement niet zonder sponsoren en partners. Daarom willen wij onze sponsoren en partners alvast bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement. Ook dit jaar gaan we er samen weer een succes van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Privacy Policy.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist